12 értékes ötlet 2018-ból!

Kategória: értékes ötletek | Cikk Gyors olvasása
MEGOSZTÁS

Válogatás 2018 legolvasottabb, legmeglepőbb, legizgalmasabb, vagy éppen legkedvesebb ötleteiből, amikről az Értékes Ötletek Blogon írtam az idén. Júliusig. 

12 értékes ötlet 2018-ból!

 

12 értékes ötlet 2018-ból!

LÁNCFŰRÉSSZEL IS FARAG SZOBROT ANDREA!

FÁBÓL ÉS JÉGBŐL IS KÉSZÍT LÁNCFŰRÉSSZEL SZOBROKAT BÁRDI ANDREA. NEM CSAK EBBEN JÓ. SZÁMOS KÉPZŐ- ÉS ALKOTÓMŰVÉSZ TANULT TŐLE RAJZOLNI, FESTENI, ÉLETRE KELTENI A TERET, A SZÍNEKET ÉS FÉNYEKET. ANDI AZT VALLJA, MINDENKI MÁSBAN TEHETSÉGES,  ARRA TÖREKSZIK, HOGY FELKELTSE AZ ÉRDEKLŐDÉST A RAJZ ÉS A KÉPZŐMŰVÉSZET IRÁNT. DE ERRŐL SOKKAL, SOKKAL TÖBBRŐL VAN SZÓ. OLVASSÁTOK ITT!

12 értékes ötlet 2018-ból!

HÉTKÖZNAPI SZUPERHŐSÖK! AKIK DUPLA ANNYI ENERGIÁVAL ALKOTNAK! #1 

ŐK A JÓ PÉLDÁK, ŐK AZOK, AKIKRE CSODÁLATTAL NÉZHETÜNK, MERT BÁR AZ ÉLET LEHET HOGY SOKKAL, SOKKAL TÖBB MEGPRÓBÁLTATÁST ADOTT NEKIK, MÉGSEM ADTÁK FEL AZ ÁLMAIKAT. OLVASS RÓLUK!

12 értékes ötlet 2018-ból!

EXKLUZÍV INTERJÚ! ISMERD MEG AZ ÉLETMENTŐ TETOVÁLÁS ÖTLETGAZDÁJÁT! #ÉRTÉKESÖTLETEK

FUTÓTŰZKÉNT TERJED AZ INTERNETEN AZ ÉLETMENTŐ TETOVÁLÁS. MARTON ISTVÁN,  WÖRY TATTOOARTIST KÉT ÉVE GONDOLKODOTT EL RAJTA, HOGY MI LENNE, HA CUKORBETEGSÉGET MUTATÓ TETOVÁLÁS LENNE AZ EMBEREK CSUKLÓJÁN, ÍGY MONDJUK, HA ROSSZUL LESZNEK A NYÍLT UTCÁN, AZONNAL TUDJÁK MI A GOND.

12 értékes ötlet 2018-ból!

MERCIT AZ ÖTLETE BALIRA VITTE- MAGYAR ÉRTÉKES ÖTLETEK A VILÁG KÖRÜL #1

ÖSZTÖNDÍJJAL JUTOTT KI A VILÁG EGYIK LEGCSODÁSABB HELYÉRE A MAGYAR NEMES MERCÉDESZ. BLOGOT ÉS FACEBOOK OLDALT INDÍTOTT, HOGY BESZÁMOLHASSON ERRŐL A KALANDRÓL. 

12 értékes ötlet 2018-ból!

EURÓPA-SZERTE TART KÉPZÉSEKET A MISKOLCI AKADÉMIATULAJDONOS

Szívesen tanulnak Dienes Attilától Dublintól, Svájcon át Szlovákiáig. Képzésein új szemléletet kaphatnak a cégvezetők, tanulhatnak, és kérdezhetnek, amikkel eljuthatnak a cégüket érintő legfontosabb problémák megoldásáig. 

12 értékes ötlet 2018-ból!

A JÖVŐ CÉGVEZETŐI, VÁLLALKOZÓI A JELENBEN ALAPOZZÁK MEG A HÍRNEVÜKET! #ÉRTÉKESÖTLETEK

MIÉRT TABU A NŐI FELSŐ VEZETŐK KÖZÖTT AZ, HOGYAN KEZELIK A SIKEREIKET, EGYEZTETIK ÖSSZE A MAGÁNÉLETET ÉS MUNKÁT? MIÉRT UTÁLTUK MEG A MATEKOT A SULIBAN? HOGYAN LEHET LEKÜZDENI A CSALÁDON BELÜLI VÉLEMÉNYELTÉRÉSEKET A CÉGÜNK ÉRDEKÉBEN? HOGYAN ISMERI FEL A JÖVŐ BOLTJA A VÁSÁRLÓT? HOGYAN ROBBANHATUNK BE A KÖZTUDATBA, MIÉRT OLYAN FONTOS A HÍRÉRTÉKŰ MEGJELENÉS? HA EZEK KÖZÜL BÁRMELYIK ÉRDEKEL, OLVASD EL EZT A CIKKET!

A cikksorozat hamarosan folytatódik. 

 

 

 

Vissza

Címkék : értékes ötletek

Hozzászólások :

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Oszd Meg a Cikket :


Szerző

Major Zsuzsanna

Kapcsolódó cikkeink: