A Milliós Blog Projekt- 10 vállalkozó, 10 hónap= egymillió!

Kategória: Milliós Blog | Cikk Gyors olvasása
MEGOSZTÁS

10 vállalkozó, cég, cégvezető 10 hónapon át havi 10.000 forinttal szponzorálja az Értékes Ötletek Blogot. WIN-WIN helyzet, mert cserébe a Milliós Blog Projekt kampány részei, és állandó megjelenést kapnak a blogomon, e mellett komoly üzenetet is hordoz a támogatásuk: az értékes ötletek felkutatását, megmutatását segítik.

A Milliós Blog Projekt- 10 vállalkozó, 10 hónap= egymillió!

2017. augusztus 14-én éjfélkor indítottam útjára a Milliós Blog Projektet. Itt olvashatjátok a korábbi anyagokat róla. Azt mondtam, 10 támogató kell, aki összeadja a havi 100.000 forintot, így jön ki az egymillió. Voltak, akik azonnal igent mondtak a megkeresésemre, mások még kértek egy találkozót, hogy megbeszéljük a részleteket. 

22-re megvolt a tíz név a listán, ez azt jelenti, hogy 8 nap kellett ahhoz, hogy egymilliót összegyűjtsek a blog működtetésére. Építettem mellé live bejelentkezést, facebook videót, instagram sztorit használtam és fogom is használni. Összekapcsoltam a majormedia.hu bloggal, facebookkal a híradást. Így minden felület erősítette a hírek közlését. 

Fontos információk:

A pénz nem egy összegben érkezik hozzám, hanem részletekben, minden hónapban, szerződés szerint, amiről, egyéni vállalkozó lévén számlát állítok ki. Hiszen konkrét tartalom, anyag, teljesítés van mögötte. 

Mi ez?

Heti egy anyag a 10 vállalkozó támogatásának köszönhetően készül el. 

Állandó megjelenést kapnak a Milliós Blog Projekt felületén. Bannerrel, logóval, aki szeretné, személyes üzenettel, sorokkal. Folyamatosan hírt adok a projektről az elkövetkezendő 10 hónapban. A bannerek és logók megjelennek rendszeresen a cikkek között is felváltva is, kiemelve is, máskor csak linkkel. 

Honnan jött az ötlet? 

Tavaly indítottam a majormedia.hu felületetein egy Akadémia 5/5 Projekt nevű kezdeményezést. Azután részt vettem a Womanity Tour Hévízi programján, ezt Czagány Alexandra és Szalma Ferenc szervezi, az ő meghívásuknak tettem eleget. Egy beszélgetés alkalmával Ferenc megemlítette, hogy mennyire ötletesnek találta az Akadémia 5/5 Projektet. Ezzel elültette bennem azt, hogy valamilyen módon folytatni kell. Azután jöttek a folyamatos visszajelzések, támogató beszélgetések, inspiráló interjúk. Bártfai Balázs is adott egy interjút, ennek kapcsán azt hiszem megadta az utolsó lökést az ötletnek, kimondta, hogy mindegy mit csinálsz, merd megmutatni! Persze ez volt anno az én filozófiám is, amikor elindult a majormedia.hu, csak valahogy miközben másoknak segítettem értékesen megmutatni magukat, én felejtettem el megmutatni magam. 

AZ ÜZLETI VALÓSÁGSHOW FOLYTATÓDIK

Az üzleti valóságshow pedig folytatódik tovább, hiszen rendszeres híradások születnek a blogról, a szponzorokról, a fejlődésünkről, a sikerekről és tanulságokról, mindenről! 

Az eddigi anyagokat IDE kattintva olvashatod.

 

Vissza

Címkék :

Hozzászólások :

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Oszd Meg a Cikket :


Szerző

Major Zsuzsanna

Újságíró vagyok. Az értékes hírekben hiszek. A média mindenkié!

Kapcsolódó cikkeink: