Karácsonyi értékes ötlet: válaszd ezt a szövegcsomagot!

Kategória: karácsony | Cikk Gyors olvasása
MEGOSZTÁS

Az év legkedvezőbb ajánlatát kapod meg tőlem. A visszajelzések alapján olyan szövegcsomagot szeretnétek, ami megfizethető, stratégiailag az év végi időszakra felépített, kényelmes, és a szöveg örökre a tiéd maradhat, hogy folyamatosan figyelmet hozzon neked. A karácsonyi szövegcsomagban 5 darab cikket, szöveget kapsz mindössze 3 darab áráért!

Karácsonyi értékes ötlet: válaszd ezt a szövegcsomagot!

Tudom, hogy egész évben sokat teszel a vállalkozásodért, cégedért, és a karácsonyi időszak nálad is az egyik legmozgalmasabb a szezonban. Sok jó terméked van, amit szívesen meg is mutatsz, de időd nincs rá, hogy kitaláld mikor, miről, hogyan írj. Ha ezt a csomagot választod, kényelmesen és profin megoldod ezt a problémát.

Mi van a csomagban? Újságíró által írt hírértékű cikkek és PR interjú.

1. Készítek egy hírértékű cikket arról, te milyen akciókat, termékeket készítesz karácsonyra.


2. Ezután írok egyetlen általad kiválasztott termékről, úgy, hogy biztosan azokhoz szóljon, akik a vásárlóid lesznek. A legjobb, hogy nem egy reklámszagú szöveget kap, hanem egy számára értékes cikket, amit elolvas, és amiből akár egyetlen kattintással rendelhet is.


3. Te hogyan karácsonyozol? Jótékony akcióban részt veszel? Az utolsó pillanatra hagysz mindent, vagy már hetekkel előtte készülsz? Mi lesz az esti menü? Te díszíted a fát? Egy PR interjú készül veled, amit szívesen olvasnak, és osztanak majd meg mások.


4.Lazán vetted a kihívásokat az idén, vagy inkább a nagy problémamegoldó voltál? Mire vagy a legbüszkébb? Milyen volt 2018? Milyenek voltak a vevőid? Milyen problémáikat oldottad meg? Lehet, hogy tízből nyolcnál te voltál a legjobb választás, vajon miért? Ezt összegezzük egy hírértékű cikkben.


5. Hello 2019! Te az én évem leszel! Te is így gondolod? Akkor itt az idő, hogy meg is osszuk ezt másokkal! Inspirálj másokat, mutasd meg, hogy folyamatosan fejlődsz, és tele vagy energiával. Évindító akcióid is lesznek? Csodás! Írjuk meg!


Most az 5 cikket, ami egyébként akár 80.000-100.000 forint is lehetne, mindössze br. 30.000 forintért kapod meg, és 10 ilyen csomagot értékesítek, hogy biztosan időben elkészüljön minden neked, az újságírói, szövegírói szaktudásom legjavával.

Azért ilyen olcsó, mert tudom, ez az az időszak, amikor a legkevesebb időd van írni, mégis a legtöbb a munkád, és a legjobb ajánlatra vársz.

Azt akarom, hogy az idén karácsonykor végre a megérdemelt figyelmet kapd a szövegeiddel is. És, ha megtetszik a csomag, jövőre újra együtt fogunk majd dolgozni.

Tudod mi a legjobb az egészben?

Hogy folyamatos, tudatosan felépített, a vevőid számára is érdekes és értékes szövegek készülnek rólad egy hónapon át. Decemberben minden héten elkészül egy cikk, amit kitehetsz a honlapodra, megoszthatsz facebookon, vagy kiküldhetsz a sajtónak is.

Plusz tipp: Küldd el a cikket a karácsonyi üdvözleted, és ünnepi jókívánságaid mellé, vagy tedd be a hírlevél tartalmaidhoz. Így ezen sem kell törnöd a fejed.

Egyetlen szöveget akár 4-5 féle módon is fel tudsz használni. Honlapra, facebookra, hírlevélben, karácsonyi üdvözlet mellé, sajtóanyagban.

Mire vársz még?

Ez tényleg egy nagyszerű ajándék neked, és a vevőidnek, ügyfeleidnek is. Kényelmes, tervezett, értékes, és időtálló. Jelentkezz mielőbb, és foglalj le egy helyet a 10 közül, hogy biztosan benne lehess a kiválasztottak között.

A bizalmad fontos, és értékelem, hogy velem dolgozol, ezért még egy kis plusz: ha most jelentkezel a karácsonyi nagy hajrában én is tudni fogom, kik lesznek azok, akik szívesen nyilatkoznak majd nekem a karácsonyi híreimhez, cikkekhez, vagy a karácsonyi értékes ötletekhez, így nem csupán a saját felületeiden jelenhetsz meg.

Írj emailt az info@hirmenedzser.hu címre, és foglalj le egy helyet minél előbb!

Major Zsuzsanna, hírmenedzser

Vissza

Címkék : karácsony

Hozzászólások :

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Oszd Meg a Cikket :


Szerző

Major Zsuzsanna

Kapcsolódó cikkeink: