Online számla vagy számlatömb? Nem kérdés!

Kategória: értékes ötletek | Cikk Gyors olvasása
MEGOSZTÁS

2018 július elsejétől be kell jelenteni online a 100.000 forintot meghaladó áfatartalmú számlákat a NAV-nak. Semmi pánik! Van egy jó tippem, hogyan intézd el kényelmesen, egyszerűen és gyorsan. Én is ezt a programot használom, és nem fizettek, hogy reklámozzam őket, csak egyszerűen hasznos, és most neked különösen jól jöhet.

Online számla vagy számlatömb? Nem kérdés!

A cikk promóciót tartalmaz.

Az egyik üzleti partnerem ajánlotta a szamlazz.hu oldalt, amikor még postán, kézzel írt számlát küldtem neki. Azóta váltottam, és csak ezt használom, mert kényelmes, gyors, NAV álló, és plusz funkciók is vannak benne. Nekem fontos volt az is, hogy megfizethető legyen. Van ingyenes csomag is, ha csak ki akarod próbálni, viszont később sem kerül sokba, hogy legyen egy jó számlázóprogramod.

Sokan megrémültek, hogy hogyan fognak eleget tenni a júliussal induló új törvénynek, miszerint minden százezer forintot meghaladó áfatartalmú számlát jobb minél előbb eljuttatni a NAV-nak. Ha a szamlazz.hu-t használod, már most sem kell ezen aggódnod, mert az egyik új funkciójuk éppen erről szól, hogy beállíthatod ezt a kötelezettséget. 

Maga a NAV is készített egy ingyenes programot, amikor ezt a cikket írom, ez már próbaüzemben van. Itt olvashatsz róla bővebben, és itt érheted el magát a NAV felületet. 

Ha viszont a számlázz. hu mellett döntesz, akkor ha ezen a linken regisztrálsz, tudni fogják, hogy én ajánlottam őket. 

Én azért szeretem, mert, amikor számlatömböm volt, megesett, hogy tollal rosszul írtam valamit, mert kapkodtam, fáradt voltam, nem figyeltem, ilyenkor azonnal sztornózni kellett a számlát, és újat írni. Ha a megrendelőnek nem tudtam személyesen odaadni, akkor postázni is kellett, ez plusz idő és pénz.

A szamlazz.hu rendszer a számla kiállításakor figyel arra, hogy biztosan jó legyen a dátum, például, ha készpénzes számlát állítasz ki, akkor aznapi legyen. A kitöltési mezők, pedig megkönnyítik, hogy biztosan szerepeljen rajta minden adat, ami kell. Ha mégis elrontasz valamit, sztornózhatod a számlát, és újat írhatsz ennek ellenére. 

Én KATÁs vagyok, ezért be kellett állítanom, hogy minden számlán szerepeljen a "kisadózó vagyok" felirat. A papíralapú számlákat kinyomtatás után azonnal át tudom adni, vagy el is tudom küldeni e-mailen, ha úgy kényelmesebb, ha akarom, akkor pedig elektronikusan is tudok számlázni. 

Kaptam egy linket is, szóval, ha úgy döntesz, kipróbálod a szamlazz.hu oldalt és ezen a linket regisztrálsz, én ajándékba kapok tőlük egy hónapot. Ez a lehetőség egyébként neked is adott lesz. Kattints ide, és legyél te is NAV álló: http://www.szamlazz.hu/szamla/?avbtdtp6euz8 Gyere és használd te is a Számlázz.hu rendszerét! Regisztrálj most és használd Te is ingyen!

 

 

 

 

Vissza

Címkék : vállalkozó

Hozzászólások :

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Oszd Meg a Cikket :


Szerző

Major Zsuzsanna

Kapcsolódó cikkeink: