Major Zsuzsanna  hírmenedzser vagyok, abban segítek, hogy hírből ismerjenek. 

15 éve foglalkozom újságírással, online és offline tapasztalatokkal, sajtóreferensi, rádiós főszerkesztői és hírszerkesztői tapasztalattal. Voltam országos tévé híradós riportere, talán te is láttál már a tévében, vagy hallottad a hangom a rádióban. Most független, szabadúszó újságíróként dolgozom.

Y generációs, digitális nomád vagyok, influenszer, marketinges, píáros beütéssel. Nem vagyok marketinges, de tudok szakembert ajánlani neked. Egyéni vállalkozó vagyok, azzal hasítottam nagyot, hogy nem írtam arról, hogyan írj magadról vagy írass cikket, hanem cselekedtem. A gyakorlatban mutattam meg az ÉRTÉKES ÖTLETEK BLOGgal. Egy szakmai és hiteles vállalkozószellemű közösséggel dolgozom együtt.

Hiszem, hogy minden hír mögött a legfontosabb az ember. Az értékes, hírértékű, együtt hívószavakra bejöttek a megfelelő emberek mellém, akikkel hol projektekkel, hol rendezvények kapcsán, hol csak úgy segítjük egymás fejlődését. 

Miben tudok neked segíteni? Tartalomgyártásban, szövegírásban, sajtókapcsolatokban, rendezvénypromócióban és/vagy megjelenési lehetőségben.

Hírértékű szövegírás. Amit én adok ki a kezemből az nem marketingszöveg, nem kommunikációs hallgató szövege, nem PR-os szövegíró szövege. 

Sajtóanyag, sajtóközlemény készítése, mail a sajtónak. 

Szövegek írása honlapra, hírlevélhez. 

Cikkírás a blogodra, blogszövegek készítése. 

 

E mellett az elkészített tartalmak mellé médiaajánlatot is tudok neked tenni, annak függvényében, hol szeretnéd viszontlátni. 

 

Ne érd be szövegíróval! Major Zsuzsanna vagyok, a te újságíród is lehetek. 

 

Ha van még egy perced, van egy sztorim: Nem emlékszem pontosan, hány éves lehettem, de mesekönyveket olvastam még. Mondjuk ez gyakran megesik felnőttként is velem. Kaptam egy könyvet, amiben a fejezetek végén kiválaszthattam, hogy ha azt szeretném a főhös megtegyen valamit, akkor lapozzak a megfelelő oldalra, attól függően, mit szeretnék. Így én voltam a történet rendezője, olvasója, szereplője is egyben. Imádtam. Ez volt a kedvenc mesekönyvem. Szeretném, ha te is magad dönthetnél arról, szabadon, milyen szolgáltatásra van szükséged, azért készítettem egy médialabort. Itt találod!